Січ
12

Переглядач DjVu-файлів для Windows 8

Асортимент магазину додатків Windows Store поповнився новою програмою — DjVu Viewer , яка призначена для читання електронних книг і перегляду файлів у форматі DjVu, що часто використовується для зберігання відсканованих документів наукової тематики з великою кількістю в тексті формул, схем, малюнків і рукописних символів.

DjVu Viewer

DjVu Viewer використовує плитковий інтерфейс Modern UI (колишній Metro) і підтримує роботу з DjVu-файлами будь-якого розміру. Користувач програми може переглядати електронну книгу як посторінково, так і в безперервному режимі, масштабувати документ, плавно переміщати на екрані, прокручувати вертикально, читати в повноекранному режимі. У планах розробника додатки — включення функцій пошуку по документу і друк файлу.


Інструментарій DjVu Viewer розповсюджується безкоштовно і доступний для звантаження в інтернет-магазині Windows Store .

Windows Store продовжує, можливо і неспішно, набирати обертів і популярність серед користувачів. Згідно з підрахунками ресурсу MetroStore Scanner, в даний час в онлайновому маркеті представлено понад 143 тисячі додатків, більше половини з яких доступні для комп’ютерів з операційними системами Windows 8, Windows 8.1 та Windows RT.

via