Жов
24

Вийшло оновлення Telegram для Android і iOS

В захищеному месенджері Telegram з’явилася можливість додавати друзів без необхідності вводити їх номера мобільного телефону. Чергове оновлення клієнтських додатків для iOS і Android принесло можливість реєстрації імені, при тому що всі користувачі як і раніше зобов’язані прив’язувати номера телефонів до облікових записів.

Вийшло оновлення Telegram для Android і iOS

Перевага від використання імені користувача очевидно: ви можете поділитися своїми контактними даними в Telegram, не розкриваючи свій номера телефону. Обране ім’я повинне містити не менше п’яти символів, можна використовувати букви, цифри і знаки підкреслення. Користувачі Telegram вільні міняти свої псевдоніми скільки завгодно.

Оновлення Telegram для Android і iOS

Є ще ряд нововведень, які приносить оновлення. Розробник вирішив взяти приклад свого конкурента Snapchat і додав нову функцію, яка дозволяє переглядати відправлені фотографії, відео і голосові повідомлення простим натисканням і утримуванням пальця на екрані пристрою. Раніше аналогічна дія приводила до звантаження медіа-файлів. Варто відзначити, що сама функція самознищення повідомлень також була вдосконалена. Тепер таймер із зворотним відліком до самознищення запускається тільки після відкриття повідомлення адресатом.

Оновився Telegram для Android і iOS

Звантажити додаток Telegram для Android можна в Google Play , а для iOS, традиційно, доступний в App Store .

via