Бер
19

Cyberlink розробила нову версію плеєра PowerDVD

Cyberlink випустила нову версію програмного плеєра PowerDVD 10, основні зміни в якого очікувано пов’язані з поліпшеною підтримкою відео високої роздільної здатності, а також тривимірними технологіями.

Принципи та результати роботи нового модуля TrueTheater 3D не описуються — повідомляється лише про те, що він дозволяє конвертувати звичайні фільми в 3D. Крім цього, плеєр може масштабувати записи зі стандартною роздільною здатністю в HD відео і підтримує найостанніші оптимізації, закладені в процесори Intel і відеоадаптери ATI і NVIDIA нового покоління.

Додаткові можливості включають в себе технології TrueTheater Stabilizer і TrueTheater Noise Reduction, що зменшує шуми на зображенні. Ближче до літа має з’явитися і оновлена версія цього плеєра, в якій буде додана підтримка Blu-ray 3D і 2D-to-3D конвертування. Оновлення буде безкоштовним для тих, хто придбав 10 PowerDVD Ultra 3D.

Крім цього, до нової версії була додана повна сумісність з операційною системою Windows, впроваджена підтримка Touch Screen, а також перероблений інтерфейс і додані нові формати файлів.

Усього компанія пропонує три різні версії програвача: Standard — $49,95, Deluxe — $70, Ultra 3D — $99,95. Власники попередніх версій зможуть оновитися до PowerDVD 10 за $30.

itc

blog comments powered by Disqus