Лис
6

Браузер Skyfire для iOS конвертує Flash-відео в HTML5

Новий сертифікований компанією Apple браузер Skyfire для iPad, iPhone і iPod Touch дозволяє переглядати відео у форматі Adobe Flash, конвертуючи його в HTML5. Вартість браузера становить $3. Браузер не працює з Flash-іграми, так як останні вимагають інтерактивності.

Браузер Skyfire з такою ж функціональністю вже набув великого поширення на платформі Google Android. Skyfire 2.0, представлений в травні 2010 року, завантажений вже більше 1,5 млн разів з пристроїв, що використовують мобільну операційну систему від Google.

Як і Android-версія, браузер для iOS не є окремим додатком, а лише надбудовою для Apple Safari. Додаток обходить заборону на використання Adobe Flash завдяки наявності спеціальних серверів, що викачують Flash-відео і конвертують його у сумісний з HTML5 формат. При відвідуванні сторінки з Flash-відео користувачеві пропонується піктограма на місці відеоролика, після натискання на яку починається потокове відтворення.

3dnews

Флеш игры — Хотите немного поразвлечься? Тогда сегодняшняя флеш игра для вас. Удачи вам, дорогие трюкачи.

  • http://topsy.com/softnews.pp.ua/2010/11/06/skyfire-ios-flash-html5/?utm_source=pingback&utm_campaign=L2 Tweets that mention Браузер Skyfire для iOS конвертує Flash-відео в HTML5 « Новини програмного забезпечення — Topsy.com

    [...] This post was mentioned on Twitter by Змієвський Олександр, Кін-Дза-Дза. Кін-Дза-Дза said: Браузер Skyfire для iOS конвертує Flash-відео в HTML5 http://t.co/x7sTS9Y [...]

blog comments powered by Disqus