Гру
21

Recuva 1.39: відновлення втраченої інформації

Вийшла нова версія утиліти для відновлення даних Recuva . Ця програма може відновлювати файли після видалення з носія або його форматування. Recuva має два режими сканування носія — швидкий (поверхневий) і глибокий, з ретельним аналізом структури видалених даних.

Утиліта підтримує будь-які носії що перезаписуються, включаючи USB-диски, карти пам’яті, портативні комп’ютери програвачі та ін. У програмі є функція попереднього перегляду, за допомогою якої можна проглянути відновлювані графічні файли.

Крім відновлення даних, утиліта може виконувати і зворотну дію — багаторазово перезаписувати вилучену інформацію, щоб вона не могла бути відновлена за допомогою спеціального програмного забезпечення.

В останній версії покращена підтримка дисків exFAT, оновлений майстер, покращена підтримка Windows 7 і Windows 7 64-bit, виправлені помилки.

Розробник: Piriform
Розповсюджується: безкоштовно
Операційна система: Windows All
Розмір 2,2 Мбайт

Завантажити Recuva 1.39

via

ЮморОК — это журнал для людей, которые ценят чувство юмора, любят картинки и приколы. Здесь пользователями и редакцией собраны самые смешные фото и видео приколы!