07 Лют CATraxx 9.03: упорядкування аудіоколекції

Ця програма зацікавить в першу чергу тих, хто любить слухати музику і має велику фонотеку. Утиліта CATraxx призначена для впорядкування музичних записів і складання каталогу вінілових платівок, аудіо дисків, DVD, а також файлів MP3, WMA, OGG, FLAC та ін. Програма автоматично сканує жорсткі диски і визначає аудіо файли, шукає в інтернеті інформацію про той чи інший музичний твір і т.д. Крім цього, CATraxx дає можливість вести облік позицій каталогу, які були комусь віддані на час. Для опису аудіозаписів в програмі використовується до сімдесяти різних параметрів — від тривалості та імені виконавця до автора тексту і звукозаписної студії.

Утиліта дозволяє вести кілька незалежних баз обліку, що особливо зручно, якщо ви хочете створити кілька каталогів, наприклад, для обліку вінілових платівок і окремо — для обліку аудіо CD. Програма містить функцію пошуку в базі за ключовим словом, з можливістю використання різних фільтрів. Програма може експортувати колекцію в різні формати, включаючи файли Adobe Acrobat, Excel, HTML і RTF. У програмі реалізована підтримка деяких портативних пристроїв.

В останній версії додана можливість перетягування зображень з Mozilla Firefox та Chrome, перероблено вікно властивостей зображень, розширені можливості експорту, виправлені помилки.

Розробник: FNProgramvare
Поширюється: shareware, $39,95
Операційна система: Windows All
Розмір 16,22 Мбайт
Завантажити CATraxx 9.03

3dnews

Компания «Империя воды» — проектирование, обслуживание, строительство бассейнов и фонтанов любой сложности.

Схожі публікації:

  1. CATraxx 8.30.03: упорядкування аудіоколекції
  2. CATraxx 8.30.04: упорядкування аудіо-колекції
  3. Mp3tag 2.48: організація аудіо колекції
  4. Mp3tag 2.45: організація аудіо колекції
  5. Mp3tag 2.46a: організація аудіо колекції
No comments

Напишіть відгук

Будь ласка, заповніть ваші дані та напишіть коментар.
Ім’я
E-Mail
Сайт
Напиши коментар