Лип
7

LiveStreet 1.0: безкоштовна CMS для соціальних мереж

Випущено нову версію LiveStreet — безкоштовної CMS з відкритим кодом (GPLv2), призначену для створення блогів і соціальних мереж. Проект створений на принципах об’єктно-орієнтованого програмування (OOP) на PHP5 + MySQL5, завдяки чому веб-розробники можуть легко змінювати зовнішній вигляд проекту.

LiveStreet — безкоштовна CMS

LiveStreet використовує кодування UTF-8. В движку реалізована можливість створення спільних блогів, повнотекстовий пошук по сайту з використанням Sphinx, система запрошень, можливість додавання тем до вибраного, система голосувань для блогів, тем, коментарів і користувачів.

У версії 1.0 (якій передувало кілька релізів, що починаються з нуля), був представлений шаблон на HTML 5 і повна відмова від MooTools. Тепер підтримується тільки jQuery.

Також з’явилася стіна користувача, перероблений профіль користувача, добавлена ​​Ajax авторизація, з’явився модуль гео-бази і на його основі вибір місця проживання в профілі користувача. Також додано пошук і сортування серед користувачів, пошук і сортування серед блогів, можливість для обраних публікацій додавати свої теги і пошук публікацій по ним, лічильник обраного для публікацій і коментарів, підписка на нові коментарі до публікації.

Завантажити нову версію LiveStreet.

3dnews