Лип
14

Додаток Paper — новий графічний редактор для iPad

Розробником нової програми для роботи з графікою є компанія FiftyThreу .

Paper — графічний редактор для iPad

Додаток Paper («Папір») випущений виключно для планшетів від Apple з першого по третє покоління. За допомогою програми користувач може створювати начерки, ілюстрації, ескізи, рукописні малюнки і замітки.

При цьому додаток можна використовувати як альбом для ескізів, замальовок або нотаток. Начебто все як завжди, але є в графічному додатку Paper свої унікальні можливості.

Так, додаток Paper для iPad дозволяє створювати відразу кілька альбомів залежно від мети або, при бажанні, заводити новий альбом хоч кожного дня.

У додатку Paper мінімальні налаштування й архітектура, що робить роботу з ним максимально простою та зручною. За простотою роботи цей додаток можна порівняти зі звичайним паперовим блокнотом. Взяли блокнот, взяли ручку або олівець і малюєте.

Додаток Paper

Для малювання в додатку Paper пропонується досить невелика кількість інструментів і кольорів — відкрити і закрити їх можна провівши пальцем по екрану вгору і вниз. Кольори в додатку максимально наближені до кольорової гами справжніх олівців, крейди, чорнила або фарб.

З інструментів для малювання розробники Paper пропонують: перо, маркер, пензель, гелеву ручку та олівець. При цьому тільки перо є безкоштовним, всі інші інструменти необхідно купувати.

Зроблені помилково штрихи можна легко скасувати за допомогою жесту у вигляді повороту пари пальців проти годинникової стрілки. Колекція готових малюнків і начерків виводиться на дисплей у вигляді каруселі тек зі слайдами на обкладинці.

Ще однією унікальною властивістю графічного додатка для iPad є максимально природна взаємодія користувача і «паперового аркуша» на дисплеї iPad. Активне використання в додатку Paper для iPad графічної технології OpenGL забезпечує дуже точну імітацію взаємодії графічних інструментів з папером.

Додаток Paper чутливий до сили натискання графічного інструменту, як на дорогих справжніх графічних планшетах. Ця функція відмінно поєднується з точним відстеженням всіх рухів руки, за рахунок чого можна створювати штрихи різної форми, не копаючись в налаштуваннях, від широких мазків акварельним пензлем до тонкої олівцевої лінії.

Ну і звичайно графічний додаток максимально використовує можливості New iPad і його Retina-дисплея. На New iPad можна повністю оцінити реалістичність картинки і плавність регулювання параметрів інструментів для малювання. Крім того, на дисплеї iPad 3 дуже ефектно виглядає функція перегортання сторінок збережених малюнків.

Завантажити графічний редактор Paper для iPad можна в App Store.

via