Гру
4

Стала доступною програма VirtualBox версії 4.3.4

Побачив світ офіційний четвертий реліз програмного забезпечення VirtualBox 4.3 . Компанія Oracle оголосила, що користувачам рекомендується перейти на нову версію програмного забезпечення якомога швидше. Оновлення Virtual 4.3.4 вносить численні поліпшення і коригування помилок минулих релізів програми, але головним її відмінністю є можливість компіляції з ранніми збірками ядра Linux 3.13.

Програма VirtualBox 4.3.4

Необхідно відзначити серію важливих правок в VirtualBox 4.3.4 , в числі яких: “фікс” помилки в локальній APIC-емуляції, що в попередніх версіях програмного забезпечення призводило до BSOD через гостьові системи; “фікс” проблем із завантаженням збереженого стану при відключенні опції VT-x/AMD-V; вирішення проблем з продуктивністю, що давали про себе знати при доступі до APIC, це відбувалося після перезавантаження віртуальної машини; усунення проблем при імпорті образів OVF.


Вдобавок нова версія програмного забезпечення отримала підтримку 3D-графіки на Slackwаre 14.1 Linux OS , а також виправлена збірка модуля vboxvideo для Oracle Linux і гостьових систем Red Hat Enterprise Linux 6.1 .

Як підсумок можна додати, що розробниками також було відкориговано безліч дрібних багів і додані нові можливості для операційних систем Windows і Mac OS X.

via