Гру
9

Програма Start Menu 8 1.4 отримала покращену підтримку Windows 8.1

Вийшов новий стабільний білд програми Start Menu 8 з індексом 1.4, головною особливістю якого є поліпшена підтримка операційної системи Windows 8.1. Також додані деякі нові функції, які вкупі зі старими роблять нову операційну систему від Microsoft більш зручною.

Програма Start Menu 8 1.4

Основне завдання Start Menu 8 — це додавання до ОС Windows 8 і Windows 8.1 класичного меню Пуск. В оригінальній «Вісімці» не було навіть відповідної кнопки, а в 8.1 вона вже з’явилася, але відкриває інтерфейс Modern. Start Menu 8 виправляє цей прикрий недолік.


За великим рахунком, всі зміни в Start Menu 8 1.4 зводяться до поліпшення стабільності програми. Вона набагато краще функціонує в середовищах обох операційних систем, що особливо помітно в Windows 8.1. На думку журналістів ресурсу Softpedia, версію 1.4 можна сміливо завантажувати і встановлювати на персональний комп’ютер або ноутбук, не боячись виникнення якихось непередбачених труднощів.

У Start Menu 8 1.4 оптимізований інтерфейс користувача — як звичайно, його зробили зрозумілішим, хоча і до цього розібратися в ньому не складало ніяких труднощів. Також відзначимо, що запропоноване меню Пуск стало ще більше схожим на оригінальне з Windows XP та Windows 7.

Утиліта Start Menu 8 1.4 вже знаходиться у вільному доступі і може бути знайдена на багатьох сховищах програмного забезпечення. Поширюється вона абсолютно безкоштовно.

via